sábado, 2 de junio de 2018

180. NOUS GOVERNS



Avui, dissabte 2 de juny a les 11 hores en Pedro Sánchez prenia posessió del càrrec de President del Govern Espanyol en el Palau de la Zarzuela. Una estona més tard, en el Palau de la Generalitat,, els tretze consellers del Govern Català també prenien posessió i d'aquesta manera s'acababa el 155.

180 són els vots que en Pedro Sánchez ha tingut per tirar endavant la moció de censura i d'aquesta manera fer fora del govern a l'executiu d'en Mariano Rajoy. La casualitat, ha volgut que el mateixa dia que s'acaba el 155, és el mateix dia que també s'acaba aquest govern del PP.

Avui 2 de juny, per una banda, tinc una sensació d'esperança, de nous temps, de tancar una etapa, però en cap cas estic eufòric perquè també tinc certa desconfiança envers del PSOE, doncs no hem d'oblidar que ells, amb els seus vots vam donar llum verda a l'aplicació del 155 i tot allò que això ha comportat.

Ara que són al capdavant del govern espanyol, veurem si encara avalen que hi hagi gent a la presó per defensar unes idees sense cap tipus de violència. Esperem que hi hagi un canvi de rumb i triomfi la sensatesa.

El 4 de novembre es compliran 155 dies d'aquests nous governs. Desitjo que llavors realment s'hagin construit ponts entre Madrid i Barcelona, hagi diàleg i sobretot que tots aquells que avui estan a la presó, s'hagin pogut menjar els panallets i les castanyes a casa seva.

D'aquí 155 dies valorarem com està tot. Bona feina!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario