lunes, 16 de abril de 2018

365. EL REPLANTEJAMENT DE FERRARI LAND




Fa 365 dies , és a dir 1 any, s'inaugurava Ferrari Land, el nou parc temàtic de Port Aventura. Cal dir que Ferrari Land, és a tocar de Port Aventura, però no és vàlida l'entrada de Port Aventura per accedir-hi. En aquest sentit, des de principis de 2017 es podien adquirir les entrades a un preu pels adults de 60 Euros (amb accés als 2 parcs) i nomès qui tenia passi anual de Port Aventura o bé estava allotjat en un dels hotels del complex, podia adquirir una entrada per accedir únicament a Ferrari Land per 35 Euros els adults.

A més a més, en un inici marcàven dos horaris cada dia per entrar-hi, de 10:00 a 17:00h o bé de 18:00 a 01:00 i el client havia de triar la franja horària a la qual volia entrar.

A la pràctica Ferrari Land, és un parc equivalent a una de les zones de Port Aventura (Mediterrània, Polinèsia, Sèsamo Aventura, Far West, Xina i Mèxic) amb 2 atraccions fortes, el circuit de Maranello per tota la família, una atracció de 3D, un espectacle i poca cosa més. Per tant, segons l'afluència de visitants es pot veure i gaudir de Ferrari Land en dues o tres horetes.

La inversió inicial va ser de 100 mil.lions d'Euros i l'objectiu que es buscava era obtenir un tipus de client (anglès, holandès, rus...) que atret per la marca Ferrari, vingués a Port Aventura i gastés més, però els 70.000 metres quadrats que ofereix el Parc són molt poca cosa, en comparació amb els preus que costava l'entrada, els preus de begudes i entrepans en els seus serveis de restauració i els souvenirs a la seva botiga.

Quan nomès feia una setmana que havíen obert, els hi van començar a caure crítiques per totes bandes i mica a mica han anat replantejant la situació.

En aquest sentit, el mes de juliol de 2017, si estaves allotjat en un hotel de Port Aventura, ja podies trobar entrades d'adults per 15 Euros i de 9 Euros pels menors de 10 anys.

Aquesta temporada, ja podem comprar entrades per accedir només a Ferrari Land a 20 Euros pels adults i 16 Euros pels menors de 10 anys.

A més a més, ara ja només hi ha un horari del Parc de 10:30h a 17:00h en temporada baixa i de 10:30h a 20:00h en temporada alta.

Ferrari Land, ha punxat aquest primer any, doncs esperàven 1.000.000 de visitants i s'han quedat en els 700.000; i això que de seguida van començar a baixar preus, doncs el visitant nacional no estava disposat a pagar preus desorbitats per un parell d'atraccions. I des de sempre el visitant nacional és un percentatge molt important del visitant a Port Aventura.

A més a més, enguany Ferrari Land, amplia l'oferta pels nens amb la Kids' Area. Això sens dubte inidca un canvi d'estratègia i van a buscar un públic que mai falla, la canalla, ja van fer servir aquesta estratègia quan van inaugurar Sésamo Aventura i llavors els hi va funcionar molt bé.

Personalment, penso que aquesta segona temporada de Ferrari Land és molt més realista que la primera i ara si que comença a haver-hi equilibri entre el preu i l'oferta d'activitats.

Properament, parlarem dels números del millor jugador de fútbol de la història.

No hay comentarios:

Publicar un comentario