jueves, 14 de junio de 2018

64. MESSI, NADAL, DONCIC I RAMOS

Estem arribant a final de temporada i és moment de fer balanç de tot allò que vam pronosticar el mes de setembre.
Per començar, vaig predir que el Barça no faria res enguany, que tot just es clasificaria per la Champions i que Messi a partir del mes de gener no posaria la cama i no arribaria a 40 gols. Certament m'he equivocat bastant, 45 gols i 18 assistencies de Messi i el Barça campió de Copa i Lliga.

Pel que fa a la Champions, desprès de la fase de grups, vaig pronosticar que guanyarà un equip de Manchester, però no comptava amb les "cantades" d'Ulreich i Karius i aquests dos porters van posar en safata la tretzena al Reial Madrid.

Quant a Doncic, he afinat una mica més, a la tardor deia que enguany Luka Doncic ho guanyaria tot i inesperadament el Barça va guanyar la Copa del Rei. Això sí, el Reial Madrid ha guanyat l'Eurolliga i malgrat ha perdut el primer partit de la final del play-off, encara té moltes possibilitats.

D'en Nadal, encara no he dit res, però properament faré una entrada dedicada a esportistes irrepetibles i en aquesta llista hi ha d'haver-hi un tenista que ha guanyat 11 Roland Garros.

Avui comença el Mundial de Rusia i m'agradaria que guanyés Argentina, doncs amb un Mundial, tots plegats ja podíem dir amb la veu ben alta, que hem vist jugar molts anys en el Barça, el millor jugador de la història. Tanmateix, si no guanya Argentina, pronostico que guanyarà Anglaterra.

Per cert, 64 són els partits que es jugaran durant aquest partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario