lunes, 23 de julio de 2018

12. SILENCI





Fa dos mesos, vaig parlar de l'escàndol de les autopistes radials de Madrid, que llavors deia que potser costarien a l'Estat al voltant de 4.000 mil.lions d'Euros.

Des d'aquella setmana, no he tornat a veure la noticia en cap mitjà de comunicació. Si més no, estrany. Cal recordar que són 2000 vegades els diners que es reclamen i es diu que s'han malversat per la votació de l'1 d'Octubre.

Aquesta nit, m'he dedicat a mirar els consells d'administració de les empreses i els bancs que van participar a la construcció de les autopistes, així com el nom dels propietaris de les terres que van expropiar.

Entre els propietaris de les terres expropiades sembla ser que hi han els hereus d'en Francisco Franco i els hereus d'en Ramon Serrano Suñer.

I encara que hi ha molts més noms en els consells d'administració de les empreses i bancs que van participar en la construcció d'aquestes autopistes n'hi ha dotze que molts coneixereu.

1. Ana Botín
2. Florentino Pérez.
3. José Manuel Entrecanales.
4. Luis del Rivero.
5. Salvador Alemany.
6. Joan Rosell.
7. Juan Abelló.
8. Josep Oliu.
9. Javier Echenique Landiribar.
10. Miquel Roca i Junyent.
11. Juan Villar-Mir, i 
12. Catalina Miñarro Brugarolas.

Per tant,  desprès de veure la llista encara estic més segur de dues coses, que amb una mica de sort a l'Estat "nomès" li costarà 4.000 mil.lions d'Euros. No seria estrany que la factura es dupliqués o es tripliqués.

I que aquests són els que manen a l'Estat Espanyol. 

Estem apanyats!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario