domingo, 18 de noviembre de 2018

170. AMBIGÜITATS
El dissabte 2 de juny a les 11 hores en Pedro Sánchez prenia posessió del càrrec de President Espanyol en el Palau de la Zarzuela. Han passat 170 dies i malgrat l'oratòria i les formes són més suaus cap als catalans que no pas des de les files del PP i de Ciutadans, la realitat és que els presos ja no estan a 600 quilòmetres de casa, estan a 60 quilòmetres, però segueixen a la presó.

La realitat és que han anunciat que el 2019, si fa falta per Real Decret pujaran el sou mínim fins els 900 Euros. Però també és ben real que ens prenen per "tontos" quan diuen que per Real Decret obligaran als bancs a pagar els impostos referents als actes jurídics documentats. I evidentment que el Govern pot fer això, però automàticament els bancs pujaran el diferencial de les hipoteques i aquell que vulgui subscriure una hipoteca amb aquesta pujada, pagarà l'esmentat impost 4 o 5 vegades.

És ben real que sembla ser que en aquest Govern del PSOE no li interessa agafar la bandera espanyola i que intenten tenir un discurs on les polítiques socials siguin les protagonistes. Per que per defensar Espanya ja hi ha les propostes de Ciutadans, P.P i VOX. 

Però per si de cas, els acusen de tebis o permisius amb el fet català ja tenen en Josep Borrell com a ministre d'exteriors caldejant l'ambient o en Manuel Marchena que es postula com a President del Consell General del Poder Judicial.

Per últim, a principis de novembre es van fer públiques les penes que demanen tant la Fiscalia com l'Advocacia de l'Estat per tots els encausats en el Procès i és ben cert que mentre la Fiscalia els acusa de rebel.lió, l'Advocacia de l'Estat ho rebaixa a sedició. I això vol dir que l'Advocacia "nomès demanarà condemnes entre els 8 i els 12 anys pels principals encausats.

Per tant, bon tarannà per una banda, però segueixen demanant 8 anys de presó pels Jordis, 10 anys per la Carme Forcadell, 11 anys i mig per en Jordi Turull,  en Josep Rull, el Raül Romeva,  la Dolors Bassa i en Joaquin Forn i 12 anys per l'Oriol Junqueras.

Sincerament, tot molt ambigu o dient-ho d'una manera molt barruera, els socialistes fan "la puta i la Ramoneta".

El mes de desembre recomanarem un nou joc de taula.

No hay comentarios:

Publicar un comentario